OM

LOGO HANSI _%22Hans Ole Homelien vokste opp på en fjellgård i Numedal. Han har derfor tilbrakt store deler av livet i fjellet med venner og familie. Det å bevege seg i fjellet gir en stor følelse av frihet og glede. Med naturen som ”hage” har friluftsliv, jakt og idrett vært viktige aktiviteter i hverdagen.

Homelien har utdanningen innen idrett, helse og økonomi ved Forsvarets gymnastikkskole, Norges iderettshøyskole, BI og Arbeidshelseinstituttet v/UiO. Hansi AS ble etablert i 1997, med ønske om å skape aktivitet blant folk i samspill med naturen. Dette gjelder både de som allerede er fysisk aktive, og de som ønsker å forbedre sitt fysiske aktivitetsnivå. Det har også vært viktig for Homelien å øke bevissthet om den nærheten vi som mennesker har til naturen. Vi har naturen rundt oss, men vi bruker den i for liten gard, spesielt på vinterhalvåret.

I dag opererer Hansi AS som et grossistfirma med base i Oslo og Numedal. Produktene er rettet inn mot vinteraktiviteter hvor enkelhet og kvalitet vektlegges. Enkelhet handler om at produktene skal være lette å bruke uavhengig av tidligere erfaringer og kunnskap. Kvalitet handler om funksjon og om å finne de rette produktene til det behovet man har. Produktene fungerer derfor både under ekstreme forhold og alminnelige turer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s